Routere TP-Link | Fă Cunoștință Cu Tehnologia AX!

Nevoia umană de a face totul într-un mod cât mai rapid posibil crește pe zi ce trece. Devenim din ce în ce mai nerăbdători… Când așteptăm în trafic, când așteptăm la rând sau în diferite situații similare.

Este frustrant, cu toții știm asta. Însă la fel putem spune și despre conexiunea la internet. Cu toții știm cât de neplăcut este să așteptăm ore în șir să se încarce filmul acela de pe Netflix sau dacă sunteți gamer cunoașteți durerea de a avea întârzieri în joc provocate de rețea.

TP-Link

Tocmai de aceea, vă invit să faceți cunoștință cu noua tehnologie AX, care promite viteze extraordinare, poate conecta o multitudine de dispozitive, oferă o acoperire mai largă și poate reduce drastic întârzierile din jocuri.

eMAG ne-a pregătit o listă cu cele mai performante routere în momentul actual pe piața românească. Routerele Tp-Link sunt cele mai cunoscute, performante, securizate routere care oferă viteze de neegalat. Și cu toții știm că pe lângă popularitatea lor pe scară largă în lumea rețelisticii, aceștia au o reputație extrem de bună pentru calitatea produselor!

Ce ne oferă eMAG?

TP-Link Archer AX10: Acesta este un router entry-level, dual-band, Gigabit. Are 4 antene, o rată de transfer cuprinsă între 300-1201mb/s, DDNS și procesor Triple-Core de 1.5Ghz. Îl găsiți în momentul actual la prețul de 369 de lei și poate fi cumpărat de aici.

TP-Link Archer AX50: Totodată, avem un alt router din aceeași serie. Oferă conectivitate dual-band, este Gigabit, are 4 antene, oferă o rată de transfer cuprinsă între 574-2402 mb/s, port USB 3.0 și tehnologii OFDMA, Beamforming, DDNS și Wi-Fi 6 Gig+. Îl găsiți în momentul actual la prețul de 749 lei și poate fi cumpărat de aici.

TP-Link Archer AX6000: Acesta este un router premium dual-band Gigabit. Acesta vine cu 8 porturi LAN, 8 antene externe. Are o rată de transfer de 1148+4804 mb/s, port USB 3.0 și USB Type-C și oferă tehnologii precum MU-MIMO, QoS, OFDMA. Acesta îl găsiți la prețul de 1669 lei, însă ar trebui să vă grăbiți deoarece acestea sunt foarte cumpărate!

AX11000 TP-Link Archer Next-Gen: Acesta este un router mai mult orientat spre gaming și este alegerea ideală dacă aveți nevoie de stabilitate și viteză în sesiunea dumneavoastră de gaming. Acesta este un router de ultimă generație, Tri-Band, cu rate de transfer de nemărginit, securitate de top. Acesta vine cu 8 antene externe detașabile, poate prinde viteze de până la 4808mb/s pe banda de 5Ghz și 1148 pe banda de 2.4Ghz. De asemenea, acesta oferă conectivitate Usb Type-A și Type-C și printre tenhologiile disponibile se numără: MU-MIMO, Guest Network, OFDMA, Beamforming, DFS, Wireless Radio. În momentul actual, acesta costă 2715 lei și poate fi cumpărat de aici. Totodată, este un produs foarte cumpărat, așa că ar trebui să vă grăbiți.

Însă ofertele nu se opresc aici!

TP-Link RE505X: Acesta este un Range Extender, Gigabit AX1500, funcționează în dual-band, oferă o rată de transfer cuprinsă între 300-1200 mb/s. Are două antene externe. Acesta poate opera atât ca Rage Extender cât și ca Acces Point. Oferă tehnologii precum OneMesh, Adaptive Path, Mod High Speed și Acces Point. Îl găsiți la prețul de 349 lei și poate fi cumpărat de aici.

TP-Link Deco X60 (3-Pack): Acesta este un Sistem Mesh Dual-Band, Gigabit AX3000. Acesta oferă acoperire completă pentru toată casa, oferă rate de transfer Wi-Fi cuprinse între 574-2402 Mb/s, tehnologii MU-MIMO, OFDMA, Beamforming, 1024-QAM și BSS Color. Totodată, acest sistem ne mai oferă Seamless Roaming, Self-Healing, Adaptive Path, Antivirus, Control Parental și Control Vocal. Îl găsiți acum la prețul de 2.299 Ron și poate fi achiziționat de aici.

Notă: Ofertele sunt disponibile în limita promoției.

Notă: Site-ul Tech-Universe este afiliat eMAG, ceea ce înseamnă că primim un comision pentru fiecare vânzare generată. Evident, la nici un cost suplimentar pentru dumnevoastră!

Te-ar mai putea interesa:

Etichete:,
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments