Termeni Și Condiții

Ultima Actualizare: 11 Mai 2020, Ora 02:49

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare („Termeni”, „Termeni de utilizare”) înainte de a utiliza site-ul https://www.tech-universe.ro/ („Serviciul”) operate de Tech-Universe („noi” sau „nostru” „).

Accesul dvs. și utilizarea serviciului este condiționat de acceptarea și respectarea acestor condiții. Acești termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau folosesc „serviciul”.

Accesând sau utilizând serviciul, sunteți de acord să fiți obligați de acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu nicio parte din termeni, este posibil să nu accesați serviciul.

Agenții De Publicitate

Site-ul nostru rulează conținut de tip publicitar, care provine din cadrul unor terțe părți (Companii, agenți și rețele de publicitate). Aceștia pot colecta date personale în procesul de difuzare al anunțurilor. Aceste anunțuri pot conține fișiere de tip cookie și sunt folosite de companiile, agenții și rețelele de publicitate cu care lucrăm și nu avem nici un acces asupra acelor date!

Link-uri Externe

Serviciul nostru poate conține legături către site-uri sau servicii web ale unor terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de Tech-Universe.

Tech-Universe nu are control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unei terțe părți. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că Tech-Universe nu va fi responsabil direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de un astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri sau servicii web.

Vă sfătuim să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri sau servicii web ale unei terțe părți pe care le vizitați.

Disclaimer

Utilizarea dvs. al acestui „serviciu” este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul este furnizat pe baza „Cum Este” și „Este Valabil”. Serviciul este furnizat fără garanții de niciun fel, fie că sunt exprese sau implicite, incluzând, dar fără a se limita la, garanții implicite de comerciabilitate, fitness pentru un anumit scop, neîndeplinirea obligațiilor sau cursul performanței.

Legea Guvernantă

132/5000

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României, fără a ține cont de dispozițiile sale privind conflictul de legi.

Nerespectarea vreunui drept sau prevedere a acestor termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care orice prevedere a acestor termeni este considerată nulă sau nerespectabilă de către o instanță, celelalte dispoziții ale acestor termeni vor rămâne în vigoare. Acești termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la serviciul nostru și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea avea între noi cu privire la serviciu.

Schimbări

Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este materială, vom încerca să furnizăm o notificare de cel puțin 30 de zile înainte ca efectele noi să intre în vigoare. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi determinat la discreția noastră.

Prin continuarea accesului sau utilizării Serviciului nostru după ce aceste revizii devin efective, sunteți de acord să fiți obligați de termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să încetați să utilizați serviciul.

Pentru orice nelămuriri, vă rugăm să ne contactați.